Mollerussa escalfa motors per a la celebració del Carnaval

Mollerussa viurà de manera intensa el Carnaval 2016 i l’Ajuntament ha preparat un programa per celebrar-lo que inclou la Gran Rua, activitats infantils, sopar al Pavelló Pla d’Urgell i ball. El plat fort serà la desfilada de la Gran Rua pels carrers de la ciutat, a la qual s’espera que hi hagi moltes comparses seguint la tònica dels últims anys. Aquesta sortirà a les 5 de la tarda des del  Pavelló 125è aniversari  i farà un recorregut per diferents carrers de la ciutat, repetint el mateix itinerari que l’any passat i que inclou els carrers de Ferran Puig, Domènec Cardenal, Ferrer i Busquets, pl. Pla d’Urgell, pl. de Manuel Bertran, c. d’Arbeca, camí d’Arbeca, c. de Llorenç Vilaró i  av. del Canal, acabant novament al pavelló 125è. aniversari.

La Rua anirà encapçalada per un espectacle d’animació a càrrec del grup Bandarrastrofe. La participació a la rua de Mollerussa ha viscut un increment progressiu molt destacable els darrers anys i, des de l’Ajuntament, es vol que cada cop sigui més participativa. Per aquest motiu, fa una crida a entitats, empreses i particulars perquè participin de la festa organitzant les diferents comparses. Els interessats poden adreçar-se a l’Ajuntament per inscriure’s a la iniciativa fins al proper 1 de febrer. Tots els participants, prèviament inscrits, tindran un descompte en el tiquet del sopar que es farà al Pavelló Pla d’Urgell a dos quarts de 10 de la nit.

La regidora de Festes, Griselda Soteras, ha comentat que aquesta és una festa participativa i apta per a tots els targets. “Aquesta és una festa per compartir amb els pares, amb els amics, amb els avis, amb els professors i això es tradueix amb un gran nombre de gent pels carres de Mollerussa amb ganes de passar-ho bé, de divertir-nos i de fer pinya amb tota la gent”.

Per tal que les comparses puguin guarnir i fer el muntatge de les carrosses, l’Ajuntament posarà a la seva disposició el pavelló del 125è Aniversari des de l’1 al 5 de febrer. Un cop acabada la rua començarà un espectacle infantil que duu per títol Cia.Plastics i el repartiment de la tradicional coca i xocolata entre  els menuts que vagin disfressats. Tal i com ja es ve fen els dos últims anys, l’Ajuntament habilitarà unes grades amb l’objectiu que els assistents a l’activitat infantil puguin seure.

A la nit es tornarà a celebrar el Sopar de Carnaval amb la tradicional amanida i la cassola de tros. El preu del tiquet, que inclou pa, vi, postres i cafè, és de 13euros, tot i que per a les persones que participin en alguna comparsa serà de 10 euros. Les persones inte5ressades a participar del sopar poden passar a inscriure’s a l’Ajuntament fins al dia 2 de febrer. La celebració s’acabarà amb el ball de fi de festa a càrrec de La Loca Histéria.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.