Mollerussa escalfa motors per la 151a Fira de Sant Josep

Els consellers Serret i Mascort inauguraran i clausuraran el certamen que se celebra del 16 al 19 de març

Mollerussa escalfa motors per la 151a Fira de Sant Josep. Després d’una edició de rècord el certamen presenta una làmina expositiva de més 20.000 metres quadrats, mantenint la nova distribució amb les firmes de tractors a l’esplanada posterior al pavelló firal, i amb un nombre d’expositors similar a l’any anterior.

La consellera d’Acció Exterior, Meritxell Serret, serà l’encarregada d’inaugurar la fira dissabte al matí, mentre que el conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, farà la cloenda dimarts a la tarda. Dilluns serà el dia de la comarca, amb la recepció de tots els alcaldes al consistori encapçalats per la presidenta del Parlament Anna Erra.

A banda del muntatge al pavelló firal, aquests dies s’estan fent els darrers treballs al parc municipal, recinte del Saló de l’Automòbil, un cop finalitzada esporga dels arbres per augmentar la lluminositat i la cobertura wifi, atenent les peticions dels expositors.

Aquest any es vol fer especial èmfasi en el Saló, per aquest motiu la inauguració es farà el diumenge i comptarà amb la visita de Jordi García director general d’Estratègia Industrial i PIME del Ministeri d’Indústria i Turisme.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.