Mollerussa espera que ADIF autoritzi reprendre les obres al carrer Prat de la Riba en els pròxims 15 dies

Fa més de tres setmanes que les obres d’urbanització del carrer Prat de la Riba de Mollerussa estan aturades per petició d’ADIF. La raó és una tramitació administrativa d’autoritzacions segons ha explicat l’alcalde Marc Solsona, que descarta cap error tècnic del projecte de reforma, i preveu que els treballs es reprenguin en els pròxims 15 dies.

L’obra, que es va iniciar a mitjans de juliol, es troba a la seva recta final i només resta instal·lar l’enllumenat i fer la pavimentació i senyalització definitiva del carrer. La via però, està tallada al trànsit fins que ADIF permeti obrir-la a la circulació. Un fet que ajudaria a reduir el nombre de vehicles que circulen com alternativa de pas pel carrer de la Creu, el qual enllaça amb la carretera N-II i el centre de la ciutat.

Paral·lelament, en breu entraran en funcionament les zones d’aparcament gratuït ubicades a l’avinguda de Balaguer i al carrer de la Creu. Un cop senyalitzades, la primera oferirà una cinquantena de places d’aparcament, i la segona una vintena prop del centre.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.