Mollerussa estrena al juliol l’Estiu Jove, un programa d’activitats per treballar la cura del medi ambient

El camp de treball local es reconverteix en aquesta iniciativa amb tasques per afavorir la sostenibilitat i vessant lúdica per a joves d’entre 12 i 15 anys

Millorar zones específiques com el carrer de la Vilaclosa o la plaça del Grup la Forestal van ser els objectius assolits amb èxit en les dues primeres edicions del Camp de Treball Local de Mollerussa. Una proposta que enguany s’ha volgut reconvertir en l’Estiu Jove de Mollerussa, que tindrà lloc del 4 al 29 de juliol, amb la previsió que setmanalment hi participin una vintena de joves d’entre 12 i 15 anys. Aquests realitzaran tasques centrades en el reciclatge i en preservar el medi ambient combinades amb d’altres activitats més lúdiques.

La proposta permetrà als joves interactuar també amb els participants del camp de treball impulsat per Joventut, centrat en la sostenibilitat i la tecnologia. D’altra banda, l’Escola Ignasi Peraire i les piscines municipals acolliran del 27 de juny al 2 de setembre els Tallers d’Estiu de Quàlia. L’eix temàtic girarà entorn l’univers de personatges de la cooperativa de lleure al llarg dels seus deu anys d’història.

Afegir que Mollerussa acollirà també un curs intensiu de monitor de lleure entre el 4 i el 16 de juliol adreçat a persones majors de 18 anys.


Informen: Ignasi Gómez Cabrera i Danae Osorio

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.