Mollerussa estrena el carrer Ciutat de Lleida que serà d’ús exclusiu per als vianants amb arbrat i mobiliari

carrer ciutat de LleidaL’Ajuntament de Mollerussa ha estrenat avui la reforma del carrer de la Ciutat de Lleida que l’ha convertit en una zona d’ús exclusiu per als vianants amb la incorporació de mobiliari urbà i arbrat. Aquest és el primer dels carrers, inclosos en el projecte de reforma del centre urbà en el marc del Pla de Barris, que ha estat finalitzat. Mentre, segueixen les obres de reforma dels carrers Onze de Setembre, Santa Cristina i Estrella, el primer dels quals es preveu que pugui estar enllestit en breu. Aquests tres carrers es convertiran en espais amb prioritat per als vianants però mantenint la circulació de vehicles.

Les obres d’aquesta zona es van licitar en dos paquets diferenciats, el primer dels quals incloïa el carrer de la Ciutat de Lleida i l’Onze de Setembre, per un import de 246.755 euros 277.877 euros (IVA inclòs) mentre que el segon incloïa els carrers de Santa Cristina i de l’Estrella, que tenen un pressupost de 231.864,34 € (IVA inclòs). Els dos projectes van ser adjudicats a la mateixa empresa, Serboniu S.L., la qual va començar a treballar en conjunt en tota la zona.

Pel que als carrers de Ciutat de Lleida i Santa Cristina s’ha actuat a la xarxa de clavegueram, aprofitant les canonades però incorporant noves escomeses. L’enllumenat també és un dels elements, juntament amb la renovació del paviment, inclosos en el projecte de reforma amb la substitució de totes les làmpades de vapor de sodi per làmpades de LED i la incorporació d’una doble potència en horari de nit i en horari de matinada amb l’objectiu d’incrementar l’estalvi energètic, un estalvi que pot arribar a ser del 60%.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.