Mollerussa estrena senyalització per promoure l’ús responsable de l’espai públic

Mollerussa estrena avui una nova senyalització a la zona del centre remodelada aprofitant la commemoració del Dia Universal de l’Infant i amb l’objectiu de promoure la convivència i l’ús responsable de l’espai públic. Es tracta de 5 plaques que es distribuiran en 5 punts de les places del centre urbà.

La iniciativa va néixer d’un encàrrec al Consell de Participació Adolescent perquè aportessin propostes per afavorir la convivència en els nous espais sorgits de remodelació del centre partint del fet que Mollerussa està reconeguda com a Ciutat Amiga de la Infància per part d’UNICEF.

L’estrena d’aquesta nova senyalització s’ha fet coincidir amb la celebració del Dia Universal de l’Infant, que ha tingut també com a acte destacat la lectura del manifest elaborat per commemorar el 30è aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Infants, la qual ha anat a càrrec de representants del Consell de Participació Adolescent, del Centre Obert La Banqueta i de Creu Roja.
L’acte ha finalitzat amb la il·luminació de la façana de l’edifici consistorial i la font de la plaça de l’Ajuntament de color blau, sumant-se així a la campanya d’UNICEF Catalunya de blau per la infància.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.