Mollerussa estrena un nou espai per a gossos de 800 metres quadrats

Els gossos s’han començat a fer seu aquest dilluns el primer espai caní que s’ha posat en marxa a Mollerussa. Té una superfície de 800 metres quadrats per la qual no és necessari que vagin lligats. D’aquesta manera, s’acompleix una demanda sorgida arran de la posada en marxa, ara fa un any, de l’ordenança municipal de tinença responsable d’animals. L’equipament, el primer d’aquestes característiques que hi ha a la ciutat, ha suposat una inversió propera als 6.000 euros.

El nou espai caní permetrà, entre d’altres, ser un element de socialització entre les mascotes i els seus propietaris. Els primers usuaris en fan una valoració positiva. L’evolució que pugui tenir en un futur estarà condicionada a l’ús que en faci la ciutadania. És per això que a l’entrada hi figuren les normes bàsiques, entre les quals l’obligatorietat de recollir els excrements dels gossos.

Si la iniciativa funciona, la idea és posar-ne en marxa un altre a la zona de la via del tren. L’actual està ubicat en un solar d’un particular, que ha cedit el terreny temporalment a l’Ajuntament i a canvi no ha d’abonar l’Impost de Béns Immobles al consistori.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.