Mollerussa estrenarà marquesina a la segona parada de l’estació d’autobusos a la carretera de Torregrossa

marquesina

Mollerussa estrenarà la setmana entrant una nova marquesina a la segona parada d’autobusos, que està situada a la carretera de Torregrossa des que va entrar en funcionament l’estació d’autobusos al costat de la de trens el passat 5 de març. Aquest dimecres al matí, operaris de la brigada municipal han procedit a instal·lar-la al lloc on s’ubicarà a pocs metres de la que provisionalment actuava com a tal. No obstant això, no estarà operativa fins que es fixi amb els ancoratges corresponents al nou espai.

D’aquesta manera, el departament de Territori i Sostenibilitat dóna compliment a la petició formulada per l’Ajuntament per tal de poder prestar un millor servei i una major confortabilitat als usuaris d’aquestes instal·lacions.

marquesina 1

D’altra banda, la brigada municipal també ha restaurat durant aquestes festes nadalenques el mobiliari urbà de la plaça de Joan Carpri, a la zona de Torre Pintó, que estava malmès. Els bancs restaurats ja han estat ubicats de nou a la zona enjardinada d’aquesta plaça.


 

Informa: Redacció

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.