Mollerussa farà testos a tota la plantilla municipal a mesura que es restableixin els serveis presencials

foto-policial-control-2-1536x1023

Foto: Ajuntament de Mollerussa
  • Els primers es realitzaran als agents de la Policia Local seguits del personal de la brigada municipal i de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania 

L’Ajuntament de Mollerussa treballa ja per adaptar el pla de desconfinament progressiu als serveis municipals i una de les primeres mesures que adoptarà serà realitzar testos serològics a tota la plantilla municipal. Els testos es faran en funció de la reincorporació presencial del personal als seus llocs de treball en els diferents equipaments municipals que ara romanen tancats. No obstant això, els primers membres de la plantilla que passaran els testos seran els de la Policia Local, seguits pels de la brigada municipal i els de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania així com tots aquells que presten serveis mínims.

Així mateix, a principis de la setmana vinent ja es començaran a instal·lar les primeres mampares de protecció a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania i a Serveis Socials en previsió de quan es pugui tornar a obrir el servei presencial.

Són alguns dels punts que s’han posat en coneixement dels assistents avui en la reunió periòdica del comitè d’emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa, que té lloc cada dilluns, dimecres i divendres. La reunió també ha servit per actualitzar les dades mèdiques oficials de manera que a hores d’ara hi ha registrats 37 casos de persones positives, dues d’elles en un centre residencial de la ciutat. També cal destacar que es manté en 7 les persones que han perdut la vida a causa del virus mentre que ja són 7 les persones han aconseguit curar-se, segons dades facilitades pel CAP de Mollerussa.

Quant a les actuacions dutes a terme per Policia Local,  des de dilluns s’han aixecat 3 actes per no respectar el decret de confinament, tot i que ha calgut dur a terme nombrosos avisos a la població al detectar-se un increment de persones al carrer. També continuen augmentant les queixes per sorolls en comunitats de veïnatge i, segons la Policia Local, s’ha hagut d’actuar en 6 casos des de dissabte per aquest motiu.

Pel que fa al servei Ajude(M)ollerussa (676 289 571), ha rebut fins ara 474 trucades, que han derivat en 457 accions directes que han dut a terme les 54 persones voluntàries que hi col·laboren.  Així mateix, també s’han dut a terme 632 seguiments telefònics a persones grans de la ciutat per conèixer la seva situació i possibles necessitats. Així mateix, l’Ajuntament, en col·laboració amb Creu Roja, Protecció Civil i voluntariat de l’Ajude(M)ollerussa ha repartit un total de 975 mascaretes a infants de menys de 14 anys durant els tres dies de la campanya que ha dut a terme.


Informa: Redacció

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.