Mollerussa fomentarà el voluntariat i la solidaritat entre els infants i joves de la ciutat

Uns 200 alumnes de tercer de primària de tots els col·legis públics de Mollerussa participaran en un projecte per fomentar el voluntariat i la solidaritat entre els més joves de la ciutat. La iniciativa anomenada Mollerussa pel voluntariat neix del Consell Social del municipi i té l’objectiu d’apropar als infants els valors d’una societat solidària, justa i igualitària, i promoure en ells una consciència col·lectiva que a llarg termini pugui convertir-se en una eina d’acció per a la transformació social.

Per materialitzar aquesta idea, es portaran a terme diferents activitats i tallers en els centres educatius de la ciutat on l’element conductor serà un còmic dissenyat pel Consell Social, on la protagonista és una noia anomenada VAI que pot veure les diverses realitats i necessitats socials de Mollerussa a través d’unes ulleres especials.

Així mateix, VAI són les sigles de les paraules Voluntariat, Altruisme, i Inclusió social, els valors fonamentals que el projecte espera inculcar. El disseny, la il·lustració i el guió del còmic ha anat a càrrec del Centre d’Expressió Artística Solaç mentre que l’edició és de la Diputació de Lleida. Cal afegir que el Consell Social de Mollerussa és un òrgan impulsat per la Regidoria de Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de la ciutat.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.