Mollerussa garanteix dos àpats al dia durant l’estiu a una trentena de joves amb situació de vulnerabilitat

Pla mitjà de l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, en roda de premsa el 27 d'agost de 2019. (Horitzontal)

  • En el marc d’un programa que es repeteix cada any a través del Centre Obert ‘La Banqueta’ que també ha atès joves de la comarca del Pla d’Urgell

L’Ajuntament de Mollerussa ha garantit aquest estiu l’esmorzar i el dinar entre dilluns i divendres a una trentena de joves de 4 a 14 anys en situació de vulnerabilitat. Ho ha fet a través d’un programa que es desenvolupa a través del Centre Obert ‘La Banqueta’ entre l’1 de juliol i el 31 d’agost, coincidint amb el període de vacances escolars per tal que aquests joves tinguin garantit el menjar a la vegada que es mantenen rutines d’activitat i higiene diàries.

De la trentena de joves 18 són de Mollerussa i 12 de diferents municipis de la comarca del Pla d’Urgell. En total s’han servit 1.250 dinars i 1.250 esmorzars durant 43 dies. L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha destacat que enguany el servei d’aquest programa que ”funciona bé” s’ha fet en col·laboració amb la comarca de manera que s’ha donat íntegrament a la capital.

foto_3389755

Fa dos anys el Centre Obert ‘La Banqueta’ de Mollerussa va estrenar una cuina per tal de poder oferir aquest servei de garantia d’àpats a joves amb vulnerabilitat durant el període de vacances. A banda d’esmorzar i dinar, els joves també fan activitats fins a les tres de la tarda i mantenen hàbits d’higiene diària.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.