Mollerussa garanteix el lleure a cinquanta infants cada setmana

Els Tallers d’Estiu que ofereix l’ajuntament de Mollerussa han acollit una mitjana de cinquanta nens i nenes cada setmana durant el seu primer mes de funcionament, període de temps en què no s’ha registrat cap cas positiu de coronavirus. En aquest sentit, enguany es treballa amb grups separats d’un màxim de deu participants per prevenir contagis i facilitar el seu aïllament si fos necessari. Tot i les dificultats, el consistori s’ha mostrat satisfet per poder garantir el dret a lleure dels infants i donar resposta a la demanda de les famílies, que ha complert les expectatives al mes de juliol i serà superior a la prevista al mes d’agost. Per aquest motiu, el servei ampliarà l’oferta disponible.

A banda dels grups separats, s’apliquen altres mesures sanitàries com la desinfecció de mans i l’ús de mascareta en majors de sis anys. La Cooperativa de Lleure Quàlia s’encarrega de la coordinació de les activitats i explica que els infants “s’adapten” a les normes i la resposta “és positiva”.

Els Tallers d’Estiu, tenen lloc a l’Escola Ignasi Peraire de Mollerussa i es preveu que finalitzin al mes de setembre. Enguany el seu eix temàtic gira al voltant de la lluita per frenar el canvi climàtic.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.