Mollerussa habilita dos nous espais sense fum

La zona de joc alternatiu a l’avinguda del Canal i la plaça d’Àngel Bonvehí lliures de fum en una iniciativa liderada pels consells de participació infantil i adolescent

Mollerussa habilita la zona de joc alternatiu de l’avinguda del Canal i la plaça d’Àngel Bonvehí com a espais sense fum i a tal efecte senyalitzarà aquests dos punts amb un cartell que així ho anuncia. Contemplada en el Pla Local d’Infància com a Ciutat Amiga de la Infància, es tracta d’una iniciativa, liderada pels consells de participació infantil i adolescent amb la col·laboració del Consell de Ciutadania amb motiu de la celebració de la Setmana Sense Fum.

També en el marc d’aquesta celebració demà dimecres durant tot el matí l’Equip de Salut Comunitària del CAP de Mollerussa i l’Associació contra el Càncer, de manera coordinada amb el Pla de Civisme i el Casal Municipal Sènior, instal·laran un punt informatiu a la plaça de Manuel Bertrand. Així mateix, des del Consell de la Ciutadania de Mollerussa es distribuiran per places i carrers de la ciutat uns cendrers fets amb material reciclat que han estat confeccionats els darrers dies a través d’un treball cooperatiu intergeneracional amb la idea d’oferir eines per a mantenir la ciutat neta.

La Setmana Sense Fum té com a objectius sensibilitzar la ciutadania sobre els beneficis de respirar un ambient lliure de fum, prevenir el consum de tabac entre els joves i promoure l’abandonament de l’hàbit entre les persones fumadores.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.