Mollerussa habilita un espai de trànsit per a animals recollits al carrer

L’Ajuntament de Mollerussa habilitarà en les pròximes setmanes un espai de trànsit per als animals que es recullen al carrer en una nau ubicada a la vora de l’estació d’autobusos. Aquesta té 110 metres quadrats i és de titularitat municipal. El consistori també té previst habilitar un telèfon connectat amb la Policia Local perquè tothom pugui comunicar les troballes d’animals abandonats i poder activar així el protocol corresponent. Així mateix, es treballa per oferir un carnet de voluntariat perquè la ciutadania interessada, després de ser formada, pugui col·laborar en la cura d’aquests animals o promoure’n l’adopció.

Pel que fa a les instal·lacions, l’espai comptarà amb una zona per poder ubicar tres gossos alhora, així com una altra per a dos gats. I també preveu un espai doble per a gats ferals o malalts que no puguin estar en contacte amb els altres. En aquest sentit, la rajola que s’ha instal·lat tant a les parets com al terra garanteix una neteja més específica i afavoreix la desinfecció i la confortabilitat dels animals així com el control sanitari.

Aquesta actuació forma part de la primera fase d’actuació del Pla Integral de Protecció Animal. La segona fase d’aquest Pla serà fer una diagnosi exacta de les colònies de gats que hi ha a la ciutat, on de moment, n’hi ha comptabilitzades una quarantena.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.