Mollerussa habilita una zona per a autocaravanes en un espai verd pròxim a la sortida a l’A-2

Avui l’han estrenada quatre vehicles de l’Associació Xalar, que opera com France Passion i farà promoció del Museu de Vestits de Paper

L’Ajuntament de Mollerussa ha habilitat una zona per a estacionar autocaravanes prop de la rotonda de la sortida de l’A2, entre la Creu Roja i el Grup Xavier Montseny. L’han estrenada aquest matí quatre vehicles de membres de l’Associació Xalar, que opera seguint el model francès de France Passion consistent en un intercanvi de promoció a canvi d’un servei, que en aquest cas es vehicula a la promoció del Museu de Vestits de Paper.

La zona, que de moment no preveu oferir ni serveis d’aigua i ni de desaigües, ha estat senyalitzada i permet acollir un màxim de 5 autocaravanes, que podran pernoctar-hi un màxim de 48 hores. L’objectiu del consistori és afavorir un flux de visites que dinamitzin la ciutat i també el Museu de Vestits de Paper gràcies a la promoció que faci l’Associació Xalar, amb la que s’ha establert aquesta col·laboració i que compta amb més de 5.000 autocaravanistes catalans agregats.

El grup que avui ha estrenat la zona, format per vuit persones de diferents indrets de Catalunya, s’ha desplaçat fins al Museu de Vestits de Paper on després de fer una visita guiada, ha participat d’un taller que els ha permès descobrir com s’elabora el fil de paper que permet després cosir els vestits.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.