Mollerussa homenatjarà els sis policies locals recentment jubilats pels seus anys de servei al municipi

L’Ajuntament de Mollerussa homenatjarà els sis policies locals recentment jubilats pels seus anys de servei a la ciutat amb un acte de reconeixement que tindrà lloc aquest mes de febrer. Així ho va anunciar l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, en el ple ordinari celebrat aquest dijous on el portaveu del Partit Popular, Joan Simeón, no va assistir-hi.

Solsona va donar resposta així a la portaveu del PSC, Teresa Ginestà, qui havia proposat al batlle l’opció de recuperar per enguany la Festa de la Policia que celebrava la ciutat, donada l’excepcionalitat que es jubilin agents que han treballat al municipi durant més de 20 anys.

En la mateixa línia, el ple va aprovar per unanimitat la nova estructura del cos de la Policia Local, que contempla com a comandaments 2 sergents i 4 caporals, en una plantilla d’un total de 21 agents.

Per altra banda, el consistori també va anunciar que realitzarà un seguit d’actuacions per condicionar diferents zones de l’espai urbà. Entre elles, millorar la senyalització viària i el traçat del carril bici, i l’arranjament del paviment del carrer Folch i Torres.

Així mateix, es té previst incloure alguna mesura de senyalització en les grades situades a la plaça de l’Ajuntament que connecten amb la plaça Manuel Bertrand per evitar possibles caigudes.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.