Mollerussa i el Pla d’Urgell viuen l’arrencada del nou curs escolar

El pati de l’escola Pompeu Fabra de Mollerussa s’ha anat omplint quan faltaven pocs minuts per les 9 del matí, recuperant així la normalitat després de l’aturada estiuenca. Aquestes instal·lacions acolliran més de 400 alumnes aquest curs, sent el centre públic de la capital del Pla d’Urgell amb més escolars.

La ciutat ha aconseguit mantenir les vuit línies de P-3 i, a l’Ignasi Peraire, on hi havia la incertesa que se’n pogués perdre una, hi ha 40 nens i nenes que per primer cop han trepitjat l’escola. Entre tots els cursos sumen 379 alumnes i encaren el nou any escolar amb el desig de poder comptar ben aviat amb el nou gimnàs. Una instal·lació que també espera l’Escola Les Arrels, que enguany completa la seva oferta de primària, impartint per primer cop les classes de sisè i arribant als prop de 280 alumnes.

A Sidamon, una vuitantena d’infants han estrenat el nou edifici de l’escola El Timó, iniciant així una nova etapa després de llargues reivindicacions. Els seus alumnes han començat a notar el salt qualitatiu que els suposa fer classe a les noves instal·lacions.

I a el Poal, que dissabte es mobilitzava per una escola nova, s’ha posat en funcionament, amb cinc usuaris, la nova llar d’infants rural, que és la primera del Pla d’Urgell i que està vinculada al centre de primària El Roser.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.