Mollerussa impulsa la primera escola de conducció de motos elèctriques a Catalunya

L’activitat extraescolar es presentarà dins l’Aventura de Nadal i entrarà en funcionament a partir del gener a la zona asfaltada darrere el Pavelló Firal

Mollerussa tindrà la primera escola de conducció de motos elèctriques de Catalunya. Un projecte transversal per potenciar el motociclisme com a activitat extraescolar.

L’escola es presentarà amb un circuit a l’Aventura de Nadal i a mitjan gener s’iniciarà les sessions per a tots els públics a partir de 3 anys. Per a la Federació Catalana de Motociclisme representa un projecte de futur, amb l’objectiu d’estendre i promocionar el motociclisme com una activitat extraescolar entre els més menuts.

Una iniciativa impulsada pel Motoclub Terres de Ponent en col·laboració amb l’Ajuntament de Mollerussa qui cedeix el terreny asfaltat darrere dels pavellons per ubicar-hi el circuit de pràctiques, compatible amb l’activitat firal.

Amb la cessió de material, roba i motos es preveu que l’activitat tingui un preu assequible amb la voluntat de generar futurs pilots locals.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.