Mollerussa incorpora tres nous agents i reforça la informació a la ciutadania per frenar el coronavirus

policia local 1 (1)

  • L’Ajuntament de Mollerussa demana a la població que segueixi les mesures adoptades per fer prevenció i faci un aïllament domiciliari responsable

La Policia Local de Mollerussa ha incorporat des d’ahir tres nous agents a la plantilla, fet que contribuirà a poder reforçar les tasques informatives a la ciutadania i de control del seguiment de les mesures adoptades per tal de frenar l’expansió del coronavirus. D’aquesta manera, la plantilla, que ara fa un any va patir una reestructuració motivada per la jubilació de 8 policies, passa a tenir un total de 20 agents que tenen el suport també de dues persones en tasques administratives.

D’altra banda, des de l’Ajuntament es demana a la població que segueixi les mesures adoptades per fer prevenció de l’expansió de la malaltia, de la qual s’han confirmat dos casos a Mollerussa amb pronòstic lleu i confinats a casa seva en permanent contacte amb els Serveis d’Epidemiologia i el CAP de Mollerussa.  Així mateix, es fa una crida per seguir fent un aïllament domiciliari responsable i fer un ús restringit de la via pública només en els casos determinats per Salut. Així mateix, ahir es va acordar desactivar la zona blava fins a nou avís i mantenir la supressió del mercat setmanal mentre duri l’emergència.

nous agents (1)

Cal recordar que des de l’Ajuntament s’ha activat un servei, Ajude(M)ollerussa, per assistir a les persones vulnerables, ja siguin persones grans o col·lectius de risc, afectades per les mesures adoptades per la Generalitat amb l’objectiu de prevenir l’expansió del coronavirus. La voluntat és coordinar l’ajuda que aquest col·lectiu pugui necessitar i fer-ne les derivacions als serveis adequats sempre aplicant els protocols vigents per tal d’evitar riscos de contagi. Per això, es posa a disposició de les persones que ho necessitin un telèfon directe i és el 676 289 571. També s’ha fet una crida per trobar voluntariat.

Aquest nou servei se suma també a les mesures adoptades dins el Pla de Protecció Civil de Mollerussa activat el passat dimecres per afrontar, també en l’àmbit municipal, el control de l’expansió de la malaltia. Cal recordar que dijous passat ja es va activar un canal de Telegram amb el següent enllaç https://t.me/ajmollerussa per tal de mantenir informada a la ciutadania, un canal que se suma als mitjans de comunicació habituals com són la pàgina web www.mollerussa.cat  i les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.