Mollerussa instal·la càmeres per retransmetre l’esport local a través d’una plataforma catalana

Es converteix en la primera ciutat de Ponent en tenir aquest servei i aquest cap de setmana ja començaran les retransmissions de prova

L’Ajuntament de Mollerussa, juntament amb la Fundació de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, ha finalitzat el muntatge de 3 de les 4 càmeres d’EsportPlus.TV, la plataforma digital de l’esport català, amb que comptarà la ciutat. La quarta càmera que falta per instal·lar,, que està prevista per l’any vinent,  serà una eina mòbil que es podrà traslladar en diferents espais de competició.

Aquestes càmeres dotades d’intel·ligència artificial, situades al Camp d’Esports, al Pavelló 19 de març i al Pavelló 11 de Setembre, permetran la retransmissió en directe de competicions federades i esdeveniments esportius a la plataforma. Durant aquest cap de setmana es realitzaran proves tècniques amb les càmeres, com per exemple la retransmissió del partit de “derbi” del CH Mollerussa Previntegral contra el CP Bell-Lloc, que es disputarà al Pavelló 11 de Setembre aquest divendres a la nit.

Aquest servei, que s’està implantant en una primera fase a 100 municipis de Catalunya, permetrà a l’esport de base obtenir més vies de finançament a través de patrocinis que siguin publicitats i pel fet que ingressaran un percentatge de les subscripcions que puguin obtenir. A banda de la difusió en directe de les competicions, aquesta tecnologia permet la possibilitat de millora del rendiment tècnic esportiu, ja que permetrà a cada club disposar d’un software per analitzar jugades, situacions de jocs, jugadors concrets i treure estadístiques per millorar la formació. La quarta càmera que falta per instal·lar, i que està prevista per l’any vinent,  serà una eina mòbil que es podrà traslladar en diferents espais de competició.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.