Mollerussa intensifica la neteja de la via pública amb productes desinfectants com a mesura de prevenció

desinfecció

L’Ajuntament de Mollerussa, a través de l’empresa encarregada, ha intensificat aquesta setmana la neteja de la via pública amb productes desinfectants específics com a mesura de prevenció per frenar l’expansió del coronavirus. Així mateix, també s’està procedint a la neteja amb productes desinfectants dels diferents equipaments municipals, tot i que romanen tancats des del passat dijous quan se’n va suspendre l’activitat.

D’altra banda, des de l’Ajuntament es recorda a la població que cal que segueixi les mesures adoptades per fer prevenció de l’expansió de la malaltia. Així mateix, es fa una crida per seguir fent un aïllament domiciliari responsable i fer un ús restringit de la via pública només en els casos determinats per Salut. També es recorda que demà 19 de març, malgrat haver-se suspès la 148a edició de la Fira de Sant Josep, és festiu local, motiu per al qual l’obertura dels establiments comercials autoritzats es farà com si es tractés d’un diumenge.

desinfecció 1

Cal recordar que des de l’Ajuntament s’ha activat un servei, Ajude(M)ollerussa, per assistir a les persones vulnerables, ja siguin persones grans o col·lectius de risc, afectades per les mesures adoptades per la Generalitat amb l’objectiu de prevenir l’expansió del coronavirus. La voluntat és coordinar l’ajuda que aquest col·lectiu pugui necessitar i fer-ne les derivacions als serveis adequats sempre aplicant els protocols vigents per tal d’evitar riscos de contagi. Per això, es posa a disposició de les persones que ho necessitin un telèfon directe i és el 676 289 571. També s’ha fet una crida per trobar voluntariat.

Aquest nou servei se suma també a les mesures adoptades dins el Pla de Protecció Civil de Mollerussa activat el passat dimecres per afrontar, també en l’àmbit municipal, el control de l’expansió de la malaltia. Cal recordar també s’ha activat un canal de Telegram amb el següent enllaç https://t.me/ajmollerussa per tal de mantenir informada a la ciutadania, un canal que se suma als mitjans de comunicació habituals com són la pàgina web www.mollerussa.cat  i les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.