Mollerussa intensifica l’horari de neteja del centre urbà

L’Ajuntament de Mollerussa té previst ampliar l’horari del servei de neteja al centre comercial. Concretament, la neteja diària, que du a terme l’empresa LIC, s’incrementarà tres hores més cada dia, mentre que la que es realitza a pressió tindrà una periodicitat quinzenal. En aquest sentit, s’utilitzarà un detergent nou per potenciar aquestes tasques.

Per fer-ho possible, el consistori portarà a l’aprovació del ple ordinari d’aquest dijous l’ampliació del contracte amb l’empresa adjudicatària del servei, que suposarà una modificació de 2.336 euros al mes. La mesura es pren amb la voluntat de trobar solucions a les deficiències de neteja que ha comportat la remodelació del nucli urbà.

Durant la sessió plenària també es preveu aprovar la modificació i ratificació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Mollerussa i la Generalitat perquè el Govern es faci càrrec del cost de l’enderroc dels blocs del grup Sant Isidori, que ascendeix a 400.000 euros. Aquest serà assumit en primera instància pel Departament de Territori i Sostenibilitat a través de l’Institut Català del Sòl. A canvi, el consistori ho compensarà amb la cessió de solars al municipi que s’hauran de destinar a la promoció d’habitatge protegit.

El ple també servirà perquè Raquel Pueyo prengui possessió del càrrec com a regidora de Joventut, Festes, Noves Tecnologies, després de la renúncia presentada per l’exedil Xavier Roure al passar a ser director de Fira de Mollerussa.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.