Mollerussa intensificarà la campanya de civisme entre el jovent

DISPENSADOR GEL 1

  • La Policia Local ha aixecat 57 actes en 15 dies per no complir amb l’obligatorietat de portar la mascareta tot i mantenir la distància

L’Ajuntament de Mollerussa intensificarà les accions informatives de la campanya de civisme a tota la ciutat i en especial als parcs i les zones verdes, llocs de concentració de grups de joves entre els quals es vol fer un reforç en la prevenció insistint en l’obligatorietat de l’ús de la mascareta en l’espai públic que va entrar en vigor ara fa quinze dies. Per això, l’actuació diària que duen a terme dos agents de Protecció Civil i dos educadors de carrer es diversificarà ara altres espais i no se centrarà únicament en les places del nucli urbà.  En aquest sentit, la campanya també compta amb el suport i la presència de la Policia Local, la qual ha aixecat des del passat 9 de juliol un total de 57 actes per no complir amb aquesta obligatorietat.

Així s’ha explicat avui  en la reunió del Comitè d’Emergència feta avui en la qual s’ha donat compte de les actuacions previstes davant l’imminent inici de la campanya de la fruita al Pla d’Urgell. En aquest sentit, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha explicat que aquesta setmana s’ha incorporat com a membre a les reunions de coordinació territorial de Lleida, que es fan 3 cops a la setmana, amb la qual cosa es disposa de més informació per tal de fer prevenció de possibles incidències i alhora es pot tenir una visió més àmplia del desenvolupament de la situació en les comarques pròximes.

A la reunió també s’han actualitzat les dades sanitàries de l’efecte de la pandèmia a Mollerussa, on a hores d’ara 138 persones computen com a casos positius. La xifra de persones que han perdut la vida per la malaltia en manté en 10 mentre que les curacions pugen a 44, segons dades facilitades pel CAP. Així mateix, des del CAP s’ha informat que Salut ja ha destinat dues persones que s’estan formant per començar la setmana entrant a actuar com a gestors de la Covid-19 per fer els rastrejos de tots els possibles contactes de persones que hagin donat positiu. En aquest sentit, també s’ha explicat que a partir de la setmana entrant es preveu començar a realitzar test PCR a tots els contactes estrets que es detectin, circumstància que pot fer pujar les xifres de casos positius a la ciutat i la seva àrea.


 

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.