Mollerussa llença una campanya per injectar 110.000 euros directes a l’economia local a través de molleuros

EXQK63zXQAMD5gK

  • Mollerussa Comercial i l’Ajuntament premiaran amb ‘Duros a quatre pessetes’ la fidelitat de la clientela al comerç de la ciutat

Mollerussa Comercial i l’Ajuntament de Mollerussa iniciaran a partir del pròxim 18 de maig una campanya pensada per injectar directament 110.000 euros a l’economia local amb l´ús de molleuros, la moneda pròpia amb validesa als establiments adherits a l’entitat de comerciants de la ciutat. La iniciativa, batejada com a Duros a quatre pessetes, vol premiar així la fidelització de la clientela i ajudar en la reactivació econòmica a partir de l’anomenada fase 1 del desconfinament, la qual permet l’obertura dels establiments de menys de 400 metres quadrats implementant totes les mesures de seguretat decretades.

Així ho han explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, els quals han assegurat que es tracta d’una acció destinada a protegir el comerç de proximitat i activar directament l’economia productiva, una acció que compta amb un pressupost total de 18.000 euros. En aquest sentit, l’alcalde ha indicat que aquesta campanya, que “garanteix que tots els diners invertits es queden a Mollerussa”, complementa i és del tot compatible amb el pla d’estímul local que s’està elaborant des del consistori per ajudar a potenciar tots els sectors perjudicats per la crisi sanitària. En aquest sentit, el grup municipal d’Esquerra Republicana ha demanat que en el pla s’incloguin també altres sectors damnificats per la situació a l’espera de la taula d’emergència que van sol·licitar en el darrer ple municipal.

La campanya consisteix a oferir la possibilitat de bescanviar per molleuros un mínim de 50 euros i un màxim de 100 per persona amb l’avantatge que el canvi incrementarà un 20% el valor d’aquests diners. Així, si es bescanvien 50 euros, s’obtindran 60 molleuros i se’n bescanvia 100 la quantitat serà de 120 molleuros a gastar en els comerços adherits a la campanya. Per fer aquests canvis, que es podran fer en efectiu o bé amb targeta de crèdit, Mollerussa Comercial habilitarà un punt d’informació en un local de la plaça de Manuel Bertrand, cantoner amb el carrer Joan Burniol que estarà obert de dilluns a dissabte de 10 a 1 del matí i de 5 a 7 de la tarda. Els molleuros bescanviats, que seran en paper, no tenen data de caducitat, segons ha indicat Català.

Mercat setmanal a partir del dia 13 de maig

D’altra banda, l’alcalde ha confirmat, tal i com ja es va avançar la setmana passada, que el proper dia 13 retornarà l’activitat al mercat setmanal amb un màxim de 25 parades d’alimentació que es distribuiran entre les places de l’Ajuntament, del Pla d’Urgell i de Manuel Bertrand complint les mesures de distanciament establertes. El recinte tindrà un perímetre tanca amb dos accessos per vetllar per les mesures de seguretat de la clientela.


Informa: Redacció

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.