Mollerussa negocia exhibir els vestits de paper a la Xina

Foto visita delegació de la Xina - MVPM (1)

El director del Shanghai Himalayas Museum, Shen Qibin,  va visitar diumenge el Museu de Vestits de Paper de Mollerussa. El motiu de la visita va ser parlar del projecte de rebre en el seu museu de Shanghai una exhibició d’entre 80 i 100 vestits de paper.

Els Vestits de Paper de Mollerussa iniciarien amb aquesta exhibició a la ciutat xinesa de Shanghai un pla d’internacionalització d’aquesta tradició dirigit per M. Carme Polo i que en els propers cinc anys ha de portar arreu del món una mostra de vestits de paper per compartir la creativitat i el valor d’aquestes obres d’art.

Shen Qibin, va ser rebut per la responsable del Museu, Mireia Caba i per M. Carme Polo, i va apreciar tant els vestits exposats al Museu com la demostració de com treballar el paper. En aquest primer contacte, el director del Himalayas Museum va confirmar el seu interès de preveure l’exhibició dels vestits de paper de Mollerussa a Shanghai per la primavera de l’any 2020. L’acompanyava en la seva visita, Mehri Madarshahi, presidenta de la Global Cultural Network and Melody for Dialogue among Civilizations.

El Museu Himalayas de Shanghai és un dels més importants de la ciutat xinesa i va inaugurar una nova seu , dissenyada per l’arquitecte Arata Isozaki l’any 2012. El seu director, Shen Qibin és un reconegut artista contemporani, qui ha participat en la fundació de sis plataformes d’art i ha comissariat i coordinat més de 50 exposicions i publicat més de 200 catàlegs a Xina.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.