Mollerussa nomenarà el cineasta Ramon Monfà fill adoptiu de la ciutat en el ple d’aquest dijous

El cineasta Ramon Monfà és l’autor d’imatges com aquestes de les primeres desfilades del concurs de vestits de paper i també ha gravat altres cites importants de Mollerussa com és la Fira de Sant Josep. És per això que l’ajuntament el nomenarà fill adoptiu de la ciutat.

El nomenament, que es farà efectiu en el marc de les Festes de Sant Isidori, s’aprovarà en la sessió plenària d’aquest dijous i comptarà amb el suport de tots els grups. A l’ordre del dia també es presentarà una modificació de crèdit de més de 145.000 euros. Inclou aspectes com ara l’assumpció per part del consistori d’un lloc de treball de l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell, derivat de la dissolució del consorci que gestiona aquest equipament.

També el reconeixement en plantilla d’una auxiliar de la biblioteca i la revisió de les retribucions als membres de la Policia Local que han superat les proves d’agents. A més, també es destinaran 6.000 euros a la modificació de la pista de l’aeròdrom de La Serra, que variarà la seva orientació amb l’objectiu de guanyar en seguretat.

Bona part de la modificació de crèdit, 112.000 euros, s’abonaran amb els recursos econòmics de la partida destinada a la concessió del servei de jardineria, que té un pressupost anual de 400.000 euros però que aquest 2016 serà menor ja que els nous adjudicataris començaran a prestar el servei a partir del segon quatrimestre de l’any.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.