Mollerussa obre el Casal per a la Gent Gran durant el mes de juliol com a espai per afavorir la socialització

Estarà obert de dilluns a dissabte de 10 a 1 i de 2/4 de 5 a 7 de la tarda i per controlar l’aforament caldrà abans preguntar si hi ha lloc lliure

L’Ajuntament de Mollerussa obre durant tot el mes de juliol el Casal Municipal per a la Gent Gran com un espai de socialització i acollida, després de 8 mesos tancat al públic. Estarà obert de dilluns a dissabte des de les 10 del matí a la 1 del migdia i des de dos quarts de 5 a les 7 de la tarda, encara que no estaran permesos, de moment, els jocs d’oci com cartes, billar, dòmino o bingo.

Per tal de controlar l’aforament permès, per participar d’aquest espai de socialització cal trucar abans al telèfon del casal el 973 71 23 76 o bé anar-hi presencialment i, si és el cas que hi ha lloc lliure, es podrà accedir-hi al mateix moment.

Val a recordar que després d’iniciar el curs a l’octubre amb un total de 116 persones inscrites a les activitats, es van haver d’aturar al cap de 15 dies davant la normativa de la Generalitat per a frenar l’evolució de la pandèmia. El mes d’abril passat es va reprendre set de les activitats habituals que s’oferien en grups reduïts i totes elles en espais a l’aire lliure com la Banqueta del Canal, Cal Jaques o el Camp Municipal d’Esports, unes activitats que es van donar per finalitzades la setmana passada.

El casal romandrà tancat al públic durant el mes d’agost i a partir de l’1 de setembre, si la situació epidemiològica ho permet,  tornarà a obrir portes per facilitar informació del nou curs d’activitats que es preveu iniciar, com és habitual, a partir de l’1 d’octubre.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.