Mollerussa obre l’Aventura de Nadal el dia 26 amb una trentena d’activitats i potenciant els espectacles infantils

Secuencia 03.Imagen fija001

  • Rovell d’Ou serà l’encarregat de l’espectacle inaugural del parc, que funcionarà del 26 de desembre al 4 de gener al Pavelló Pla d’Urgell

 

L’Ajuntament de Mollerussa organitza del 26 de desembre al 4 de gener al Pla d’Urgell la vint-i-novena edició de l’Aventura de Nadal amb una trentena de propostes diferents, que inclouen com a novetat diferents inflables i atraccions i que segueixen amb l’aposta de potenciar els espectacles infantils de qualitat i els tallers que s’ofereixen com a complement a la quinzena d’atraccions mecàniques i inflables que alberga el parc.

En aquest sentit, els espectacles i tallers es concentraran a la zona a l’entrada al Pavelló Pla d’Urgell, tal i com ja es va fer l’any passat. Entre aquests espectacles, destaca el de la inauguració del dia 26 que anirà a càrrec del grup Rovell d’Ou i un Xic de Rock and Roll &Pop. També es comptarà amb El Sidral i Una de Pirates (30 de desembre), El Pastoret i el seu gosset perdut, de Rovell d’Ou (2 de gener) i Sac d’Espectacles i A Betlem, Pastors (4 de gener). Així mateix, també hi haurà l’actuació del cantautor lleidatà Joan Baró el 29 de desembre.

Pel que fa als tallers, es repetirà el de cuina amb temàtica nadalenca, que es farà el dia 27 i  també s’oferirà un taller de maquillatge de cares amb Sac Espectacles, el dia 28. També repetirà el taller de construcció de titelles a partir de roba reciclada de l’ONG Humana amb l’objectiu de conscienciar als més petits sobre la importància del reciclatge i apropar-los a la realitat de les comunitats més desfavorides, un taller que es farà els dies 27 i 3.

Pel que fa a les atraccions mecàniques, s’oferiran una quinzena d’activitats diferents entre inflables, llits elàstics, autos de xoc, i altres. Així mateix, hi haurà un espai per a les manualitats, que anirà a càrrec de l’entitat Colònies Sant Jaume, que també es faran càrrec del Racó dels Petits pensat per a infants de fins a 4 anys que enguany amplia i modifica l’espai.  També Ràdio Ponent, un any més tornarà a ser present a l’Aventura de Nadal. Així mateix, es disposarà de la presència permanent d’un professional d’Infermeria que realitzarà tasques d’assistència sanitària.

L’Aventura de Nadal funcionarà cada tarda de 4 a dos quarts de 9, excepte el dia 31 que tancarà a les 8 del vespres i l’1 de gener que obrirà a les 5 de la tarda. L’entrada costarà 4 euros per infant i joves des de 3 fins a 15 anys, ja que els acompanyants no paguen. Els integrants de les famílies nombroses i de les famílies monoparentals tenen un descompte d’un euro per infant presentant el carnet. També es fan descomptes de dos euros per a grups especials i escoles.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.