Mollerussa obre les Festes de Sant Isidori amb el pregó de la mollerussenca Cóncep Miró

El tradicional pregó de festes ha donat el tret de sortida aquest dimarts de les Festes de Sant Isidori, que va anar a càrrec de la mollerussenca Cóncep Miró, tècnica de Protocol de la Generalitat de Catalunya i llicenciada en Ciències Físiques per la Universitat Autònoma de Barcelona.

La pregonera va fer un repàs dels seus primers 18 anys de vida passats a Mollerussa i va voler aprofitar la seva intervenció per reivindicar la importància de l’escola i el paper vertebrador que ha tingut a l’hora de construir país. Tal i com va assegurar, i fent un incís en el context polític actual, “El coneixement ens fa més lliures i amb la llibertat ens aproximem a la felicitat”.

Desprès dels parlaments de l’Alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el rector de la parròquia, Alfons Bustos, i el regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, l’acte va posar el punt i final amb la música del grup local Walkin Roots.

Les activitats programades segueixen fins diumenge amb una varietat d’activitats culturals, esportives i socials, entre les que destaca la gala de lliurament del 30è Premi Literari de Novel·la Breu “Ciutat de Mollerussa” divendres a les 9 del vespre al Teatre L’Amistat, un acte que serà conduit per l’escriptor i comunicador, Màrius Serra, i comptarà amb l’apunt musical de &The Band.

 

 

 

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.