Mollerussa obre les piscines d’estiu el 29 de juny amb franges i un temps límit per banyista, que podrà ser penalitzat

Les piscines municipals d’estiu de Mollerussa obriran les portes el pròxim dilluns 29 de juny. Per accedir a les instal·lacions caldrà dur mascareta i demanar cita prèvia via telemàtica a http://www.piscinamollerussa.com/. A l’interior del recinte, l’espai verd estarà distribuït per parcel·les per evitar aglomeracions i l’aforament es limitarà a la meitat. En aquest sentit, durant el dia hi haurà tres franges horàries per banyar-se.

Cada usuari disposarà d’un màxim de dues hores i mitja al dia per banyar-se, que podrà fer seguides o partides. El control es durà a terme a través d’un temporitzador en forma de polsera. Si es sobrepassa aquest temps, l’ajuntament té previst aplicar penalitzacions que s’ajustaran en funció de la gravetat i la reincidència. El mateix succeirà si es produeixen conductes incíviques.

El preu dels abonaments es mantenen respecte a l’any passat i hi haurà l’opció d’adquirir l’entrada per un sol dia sempre que hi hagi aforament disponible. Tot plegat es podrà fer preferentment a través de la plataforma en línia esmentada anteriorment a partir del dia de l’obertura, o també de forma presencial a la piscina coberta a partir del dia 25 de juny. En l’espai també es duran a terme tres desinfeccions diàries i estarà prohibit fumar. Afegir que els vestuaris estaran tancats i el servei de bar no tindrà terrassa.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.