Mollerussa obre les piscines el 17 de juny ampliant l’aforament i amb la previsió d’eliminar les franges horàries

L’horari d’obertura i els preus d’entrades i abonaments es mantenen respecte a l’any passat

Les piscines d’estiu de Mollerussa obriran el proper dia 17 de juny ampliant l’aforament al 70% i mantenint les mesures de seguretat com l’ús de mascareta, gel hidroalcohòlic i catifes desinfectants. El consistori, però, preveu eliminar les franges horàries d’ús implantades arran de la pandèmia i decidirà si obre els vestidors en funció del protocol final que dictamini el Procicat.

L’horari d’obertura del recinte serà l’habitual de 10.30 h del matí a 20.30 del vespre i també es mantenen els preus d’entrades i abonaments, que són de 40€ per adults, 30€ per a usuaris d’entre 12 i 17 anys i 23 € per a menors de 12 anys. Val a recordar que, a banda d’aquests tres que són els més habituals, també hi ha abonaments familiars per temporada, per família nombrosa, individuals per setmanes o individuals per aturats per setmanes, entre altres modalitats.

Pel que fa als cursets, se n’oferiran 17 per a usuaris de totes les edats i l’aforament s’amplia també al 70%. Gràcies a l’ampliació de l’aforament, enguany es recupera la graella del Fitness Plus, que permet als usuaris combinar activitats de la seva elecció durant la setmana.

Com a novetat per aquesta temporada, cal destacar que enguany s’incrementarà de 12 a 14 anys l’edat mínima per poder entrar a la piscina sense anar acompanyat d’un adult, una normativa que ja s’aplica a la majoria de municipis veïns.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.