Mollerussa obrirà el Casal d’avis al setembre amb reformes i noves activitats

Les inscripcions per a les activitats es faran del 6 al 17 de setembre

Gairebé un any després de la seva última obertura, el Casal d’avis de Mollerussa tornarà a obrir les portes el proper setembre. Ho farà amb unes activiats per a la gent gran renovades i algunes reformes en l’espai del casal, canviant les jardineres i afegint una zona per al lleure i descans dels usuaris. A més, també s’ha adeqüat una zona per una nova sala d’informàtica.

Pel que fa a les activitats, enguany s’oferiran una vintena i començaran el dia 4 d’octubre. Com a novetat, i gràcies a la feina del Consell de participació Sènior, s’han afegit algunes de noves com a resposta a la demanda dels usuaris i usuàries. Entre aquestes destaquen el taller de lectura en català, un taller interactiu de narració d’històries i la musicoteràpia, entre d’altres.

Per a l’alcalde del municipi, Marc Solsona, uns dels canvis que comporta la tornada a una certa normalitat és la obertura del casal, ja que “és un element dinamitzador, que crea rutines, socialitza i fa que el dia a dia dels usuaris tingui un sentit compartit amb la ciutat”.

Les inscripcions per les activitats estaran obertes a partir del dia 6 de setembre, fins el dia 17, i es poden fer a través de la pàgina web de l’Ajuntament, pel telèfon del casal o bé presencialment al mateixa instal·lació.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.