Mollerussa participa en una reunió amb Pedro Sánchez per traslladar propostes i expressar inquietuds del jovent

Rim Khamlichi, del Consell de Participació Adolescent, una de les set joves triades a tota Espanya per entrevistar-se amb el president

La mollerussenca Rim Khamlichi s’ha reunit aquest matí amb el president del Govern d’Espanya, Pedro Suarez, per compartir propostes i expressar les inquietuds que tenen els joves i que van recollir en el manifest del Séptimo Encuentro Estatal de Consejos Locales de Participación de infancia y adolescència que es va celebrar el passat novembre. La Rim és una de les set joves de tot l’Estat i l’única catalana que ha estat present en la reunió que ha servit per traslladar al president les preocupacions que manifesten els joves en temes diversos com l’educació, la salut mental o el canvi climàtic.

En paraules de la Rim, aquesta trobada “és una oportunitat valuosa perquè els joves puguem expressar les nostres preocupacions i ser escoltats per les persones que prenen decisions que afecten la nostra vida diària”. Així, en l’àmbit de la salut mental han demanat poder-ne parlar de manera més oberta i que hi hagi més mitjans d’ajuda. Quant a l’educació, s’ha posat de manifest les conseqüències dels canvis legislatius, la necessitat d’eliminar barreres arquitectòniques als centres i la importància de promoure la igualtat d’oportunitats. També s’han mostrat preocupats de la crisi climàtica i han apostat per lluitar-hi dotant de més recursos les zones rurals, sovint mal comunicades o amb problemes d’accés a les noves tecnologies.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.