Mollerussa pateix també la tendència a l’alça de robatoris en domicilis a la regió policial

El ple del consistori alerta que aquest mes de gener se n’han produït sis al municipi, el doble que el passat desembre

Des de principi d’any s’han produït almenys sis robatoris en domicilis de Mollerussa, el doble dels que van registrar-se durant el mes de desembre. D’aquesta manera, el municipi es veu afectat també per la tendència a l’alça d’aquest tipus de delicte que s’està donant a tota la regió policial segons va afirmar l’alcalde Marc Solsona durat el ple de l’ajuntament d’aquest dijous a la nit. En aquest sentit, el primer edil va explicar que els cossos policials han dut a terme un dispositiu específic de vigilància amb controls i patrullatge en les zones afectades per intentar aturar aquesta problemàtica. Pel que fa als grups de l’oposició, el PSC i el PP van sol·licitar una ampliació de la plantilla de la policia local.

D’altra banda, el grup d’ERC va formular un altre prec que demanava millorar la senyalització en aquells punts destinats a facilitar el desplaçament de les persones amb mobilitat reduïda. En aquest sentit, el PSC prèviament havia sol·licitat també accelerar l’adaptació de diferents voreres, que ara són estretes, i la instal·lació de rampes per afavorir, per exemple, el pas de les cadires de rodes.

El ple va servir també per aprovar licitar de nou el servei de neteja viària per un import anual de 462.000 euros amb els vots a favor de l’equip de govern, ERC, PP i l’abstenció del PSC.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.