“Mollerussa per la Marató” escalfa motors

Vista general de l’activitat “Mollerussa per la Marató” de l’any 2015.

 

L’Associació Amic Mollerussa i Cultura està immersa en la preparació de les activitats que es duran a terme a Mollerussa amb motiu de la Marató de TV3, que aquest any se celebrarà el diumenge 18 de desembre. Després d’inscriure “Mollerussa per la Marató” en la pàgina d’activitats de la Marató, l’associació es posarà en contacte amb la resta d’entitats i associacions de la ciutat per saber quines volen sumar-se a aquesta iniciativa i les activitats que duran a terme.

“Mollerussa per la Marató” és el nom genèric de l’activitat, la qual engloba a totes les associacions i entitats que el mateix diumenge o en dies anteriors o posteriors duen a terme una activitat pròpia a benefici de la Marató de TV3. El fet d’englobar sota el mateix paraigües la majoria d’activitats permet fer l’ingrés de la recaptació en un mateix compte i així l’import total de la ciutat sempre és més considerable que de forma individual.

En la passada edició hi van col·laborar 12 entitats i associacions de la ciutat i la recaptació final va ser de 4.822€. La Marató 2016 destinarà els diners recaptats a la investigació de l’Ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.