Mollerussa permet ara l’estada a la piscina sense límit de temps

L’ajuntament de Mollerussa permetrà que els usuaris de les piscines d’estiu romanguin al recinte durant el temps que desitgin sempre que no se superi l’aforament permès. El consistori ha decidit aixecar, per ara, la restricció que limitava l’estada per banyista a un màxim de dues hores i mitja al dia. La mesura s’aplica després de comprovar que la instal·lació no ha superat cap dia el 50% de l’aforament disponible. A més, només s’han venut el 25% dels abonaments dispensats l’any passat per aquestes dates.

Tot i això, les piscines d’estiu de Mollerussa conserven les franges horàries establertes fins ara, mantenint l’horari prioritari per a majors de 65 anys o de risc i també el fixat per als usuaris de campus esportius o casals de lleure. Pel que fa als cursets de natació, l’ocupació és del 56% i s’han hagut de suspendre grups per falta d’inscripció.

Recordar que la franja destinada a la gent gran i de risc és de 10.30 h a les 12 h del migdia, tot i que també hi poden accedir adults. Per al públic familiar, l’horari és de 13.30 h fins a les 20.30 h, hora de tancament de la instal·lació.


Informen: Ignasi Gómez, Pau Domingo, Nick Florentin

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.