Mollerussa porta al Ple la primera modificació de crèdit de l’any per un import de gairebé 40.000 euros

L’Ajuntament de Mollerussa sotmetrà a aprovació en el Ple ordinari d’aquest dijous la primera modificació de crèdit d’aquest 2017, que ascendeix a prop de 40.000 euros destinats a despeses de caràcter urgent no ordinari. La renovació de l’aparell de salinització de la piscina coberta, amb un import de gairebé 18.000 euros, s’endú la part principal d’aquesta partida, que també ha inclòs una actuació en les calderes de l’escola Ignasi Peraire i l’adquisició d’alarmes per alguns equipaments on s’ha detectat aquesta necessitat.

Un dels primers punts de l’ordre del dia serà el de demanar una autorització per a poder enregistrar les sessions amb la finalitat que serveixin com a part de l’acta. Una mesura que pretén evitar haver de transcriure totes les intervencions verbals del ple.

Pel que fa a les mocions, l’equip de govern en presentarà una per demanar l’adhesió de Mollerussa a la Xarxa de  Ciutats i Pobles per la Reforma Horària. També portarà a la sessió, en aquest cas conjuntament amb Esquerra, una altra en defensa de les reivindicacions de la marxa pagesa, que precisament aquest dijous al migdia serà rebuda a la capital del Pla d’Urgell.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.