Mollerussa posa en marxa un servei de suport al dol

L’Ajuntament de Mollerussa en col·laboració amb el Servei de Suport al Dol de Ponent oferirà a partir d’aquest mes de març acompanyament i atenció psicològica per a les persones que hagin patit la pèrdua d’un ésser estimat. Es farà a través de teràpies individuals i grupals així com de xerrades col·loqui. La iniciativa es posa en marxa després de detectar aquesta necessitat en les persones d’edat avançada a través del programa No et quedis a casa de la regidoria d’Acció Social i Ciutadania, que dóna veu amb aquest col·lectiu i treballa pel seu benestar.

En aquest sentit, els professionals del Servei de Suport al Dol de Ponent oferiran teràpies individuals i grupals un dijous al mes a l’Amistat adreçades a les persones majors de 65 anys que siguin derivades des del programa, tot i que també es treballa per obrir l’activitat a la ciutadania en general. L’objectiu és normalitzar el procés del dol per tal de prevenir simptomatologies afegides com la depressió.

Pel que fa a la ciutadania en general podrà participar en qualsevol de les quatre xerrades col·loqui que tindran lloc fins al mes de setembre a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa. La primera d’elles serà el pròxim dia 12 de març a partir de les 19.00 h de la tarda amb el títol “El dol, un camí a recórrer amb i des del cor”.

Per a més informació, els interessats poden contactar amb la figura de l’Amiga de la Gent Gran de l’Ajuntament de Mollerussa al telèfon 973 60 07 13.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.