Mollerussa presenta un nou forfet turístic que inclou els museus de la ciutat i l’estany d’Ivars i Vila-sana

Mollerussa presenta un nou forfet cultural-històric que engloba entre dues i tres experiències culturals, històriques i naturals al voltant de la comarca. Entre aquestes tres propostes s’hi troben les visites guiades al Museu de Vestits de Paper, a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell i a l’Estany d’Ivars i Vila-sana.

El forfet es preveu que entri en funcionament abans de la Fira de Sant Josep. Tindrà dues modalitats: una primera que, al preu de 5 euros, ofereix la visita guiada al Museu de Vestits de Paper i l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell, i, una segona que per 7 euros inclou també la visita guiada a l’Estany d’Ivars i Vila-sana. El fet que es tracti d’espais públics permet oferir un descompte de prop del 30% en el preu de les entrades, element que afegeix atractiu a la nova proposta turística.

L’adquisició d’aquests forfets es pot fer a qualsevol dels espais que entren en el paquet turístic, tant presencialment com a través de correu electrònic o telèfon. Un cop s’adquireixi l’abonament, hi haurà sis mesos de marge per tal de poder gastar-lo. Pel que fa a la presentació, també s’ha previst un forfet-regal que es lliura dins d’una caixeta de cartró.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.