Mollerussa preveu enderrocar el primer bloc del grup Sant Isidori abans d’acabar l’any

L’Ajuntament de Mollerussa preveu que l’enderrocament del bloc ‘A’ del grup Sant Isidori sigui una realitat abans de finalitzar aquest any 2019. El projecte de demolició s’engegarà un cop s’hagin reallotjat la totalitat de les poques famílies que encara habiten l’immoble, un procés que l’alcalde Marc Solsona desitja completar durant aquest pròxim mes de juliol atès que l’Agència de l’Habitatge ja ha assignat a cadascun dels veïns i veïnes d’aquest primer bloc els pisos on seran reubicats.

Paral·lelament, l’Agència de l’Habitatge també té a punt el proveïment dels pisos on seran reallotjades totes les famílies del bloc ‘C’, declarat en ruïna tècnica i econòmica i per tant en procés d’enderroc. En aquest sentit, el consistori treballa amb la voluntat de derruir aquest segon complex d’habitatges a l’any 2020.

Fins el dia d’avui s’han reallotjat una quarantena dels 160 pisos que estructuren els quatre blocs del grup Sant Isidori, val a dir però, que només 95 d’aquests immobles estan o estaven habitats. D’altra banda, la Generalitat serà l’encarregada d’assumir el cost de l’enderrocament dels edificis, que ascendeix a 400.000 euros.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.