Mollerussa programa 10 hores de música a YouTube amb 20 grups de proximitat per celebrar la Festa Major

cartell genèric

  • També organitza un concurs de vídeos adreçat a la ciutadania i reproduirà per Ràdio Ponent els concerts de les orquestres de l’envelat

Un macroconcert amb 20 grups de proximitat que oferiran 10 hores de música repartida en dues franges horàries entre divendres 15 i dissabte 16 serà l’acte principal de la Festa Major de Mollerussa,  prevista en confinament del 15 al 17 de maig i aprofitant la tecnologia per arribar a la ciutadania. Així ho ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora de Festes, Raquel Pueyo, i del tècnic coordinador de l’àrea, Àlex Culleré.

El concert es difondrà per https://Youtube.mollerussa.cat divendres 15 i dissabte 16 de 12 a 2 del matí  i de 8 a 11 de la nit, tot i que es quedarà al canal municipal perquè es pugui veure sempre que es vulgui. La iniciativa té un pressupost de 4.000 euros, ja que l’Ajuntament vol agrair la participació dels grups, ja que tots ells compten amb membres de Mollerussa.

La música també serà protagonista a través de Ràdio Ponent, ja que està previst que a la mateixa hora en què es feien els concerts de tarda a l’Envelat es pugui també oferir la música de les mateixes orquestres que estava previst que hi actuessin, com són Montgrins, La Selvatana i Maravella.

ANUNCI CONCERT GRUPS LOCALS

Aquesta iniciativa s’acompanyarà també amb un concurs de vídeos adreçat a tota la ciutadania per tal que enregistri escenes familiars vinculades a la Festa Major. Els vídeos han de ser inèdits amb una durada inferior als dos minuts i enregistrats en format horitzontal. Per tal de premiar els tres millors, s’han establert premis de 300, 200 i 100 euros. El termini de presentació de les peces és el dia 17 de maig i el veredicte es donarà a conèixer el dia 22. Les bases es poden consultar a www.mollerussa.cat.

Xarxes_FestaMajor_ConcursVideos2 (1)

A banda d’aquesta crida a la participació ciutadana, des de l’Ajuntament també s’ha obert un altre reclam per demanar que es facin propostes d’activitats. En aquest sentit, ja s’ha contactat amb les diferents entitats juvenils, culturals i esportives de la ciutat perque facin també les seves aportacions i poder elaborar un programa de festes més complet amb horaris definits, un programa que es preveu tenir enllestit ben aviat per fer-ne la corresponent difusió.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.