Mollerussa programa 7 concerts per donar veu a joves intèrprets i oferir-los un espai de difusió

cicle associació música

  • El centre del municipi serà a partir de dissabte l’escenari d’aquesta iniciativa impulsada per l’Associació de la Música de Mollerussa

El renovat centre de la ciutat esdevindrà aquest segon trimestre de l’any una plataforma de difusió per a joves intèrprets que cursen estudis superiors de música o que estan acabant sisè curs de conservatori. Es tracta de la primera edició del Cicle de Joves Intèrprets, impulsat per l’Associació de la Música de Mollerussa en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat i l’associació Mollerussa Comercial, una iniciativa que ha rebut 11 inscripcions que han confluït en 7 concerts fins el proper maig de músics procedents de diferents punts de la geografia catalana i també aragonesa. L’objectiu es donar veu a aquests estudiants perquè tingui un espai on poder fer música i alhora dinamitzar i oferir activitat al nucli antic de Mollerussa, segons ha explicat Ramon Rosselló, membre de l’entitat promotora, acompanyat per l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona, i el regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo.

El cicle comença aquest dissabte dia 13 a les 7 de la tarda a la plaça del Pla d’Urgell amb l’actuació de Quartet a la Fuga, format per dos violins, una viola i un violoncel. La següent cita serà el 20 d’abril a la mateixa hora, en aquest cas, però, a la plaça Major amb un concert d’oboè i de piano. La resta d’actuacions es faran en espais ja habituals per aquest tipus d’activitat com són la Casa Canal i el Centre Cultural.

Amb la voluntat d’apropar la música al públic, es lliurarà a tots els assistents una butlleta de votació on es valorarà l’actuació musical. Al finalitzar el cicle, l’actuació que hagi estat la més votada serà convidada a participar en el programa regular de concerts previstos per la propera temporada per l’associació. Així mateix, els concerts seran gratuïts tot i que s’aplicarà el sistema de taquilla inversa de manera que els assistents puguin fer les aportacions econòmiques que creguin convenients al final de l’actuació, uns diners que seran íntegrament per als músics intèrprets.


 

Informa: Redacció

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.