Mollerussa programa sis activitats culturals per a les Nits d’Estiu amb aforament limitat i complint mesures

A5_NitsdEstiu_CaraA

  • Inclou cinema, concerts de cobla i de versions acústiques i la presentació d’un llibre, que es duran en sis espais diferents de la ciutat

L’Ajuntament de Mollerussa ha programat mitja dotzena d’activitats dins el cicle Nits d’Estiu que es duran a terme en sis espais diferents de la ciutat, tots elles a l’aire lliure excepte un, els quals tindran com a condicionants l’aforament limitat i la necessitat del compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19.

La primera de les activitats és la projecció de la pel·lícula La innocència, de Lucia Alemany, aquest divendres dia 17 a les 10 de la nit dins el Cicle Gaudí. Aquesta serà l’única activitat que es farà en un espai tancat, en aquest cas la sala de cinema del Centre Cultural.

Dilluns 20 de juliol es presentarà el llibre Sant Jordi, llibres i roses, de la periodista filla de Mollerussa, Carme Polo, i l’arquitecte i fotògraf Ricard Lobo. Serà als jardins de la Casa Canal a les 8 del vespre.

A5_NitsdEstiu_CaraB

Divendres 24 de juliol tindrà lloc al pati de La Salle a les 10 de la nit el concert de cobla amb la Cobla Reus Jove que presentarà el programa Sardana és femení, una activitat organitzada per l’Agrupació Sardanista en col·laboració amb l’Ajuntament de Mollerussa i per a la qual caldrà cita prèvia.

Dimarts 28 de juliol el protagonisme el tindrà de nou el cinema, en aquest cas a la fresca, amb la projecció de la pel·lícula Jumanji: el siguiente nivel. Serà al parc municipal a les 10 de la nit.

Dijous 30 de juliol a les 10 de la nit i al carrer de la Ciutat de Lleida hi haurà el concert de Sextet Cobla amb música tradicional i popular catalana i música de cinema.

El darrer acte programat, aquest al 30 d’agost, és el concert del grup de versions acústiques The Polar Soft que es farà als jardins de Cal Duch a les 12 del migdia. Val a dir que tots els actes, excepte la projecció de la pel·lícula del Cicle Gaudí són gratuïtes.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.