Mollerussa projectarà cinema d’estrena a partir del pròxim divendres 21 de desembre

Mollerussa estrenarà programació estable de cinema a partir del proper divendres dia 21 de desembre. Les sessions, que es faran des de divendres fins a dilluns, tindran lloc al Centre Cultural, equipament municipal amb capacitat per a 196 persones i que aquests dies està sent condicionat amb una pantalla de 6×3,5, un projector digital i un sistema d’amplificació de so professionals i homologats amb les característiques de ressonància de la sala.

Les entrades generals a les projeccions tindran un preu de 7,20€ però s’ha previst una reducció a 5,20€ per a famílies nombroses i monoparentals, menors de 12 anys i majors de 65. Els dilluns serà el Dia de l’Espectador, on es podrà adquirir l’entrada a un preu de 4,90€. Així mateix, es portaran a terme dues sessions divendres, diumenge i dilluns, i tres en dissabte.

El condicionament de les instal·lacions s’ha realitzat a través d’una subvenció de 54.000 euros que el consistori va sol·licitar a l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de la Generalitat. Per altra banda, el Circuit Urgellenc a través de l’empresa Circusa, gestora de l’antic Cinema Urgell que va tancar portes al maig del 2014, s’encarregarà de programar pel·lícules d’estrena o de caire comercial cada cap de setmana i de dur el servei de bar.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.