Mollerussa rebrà els Reis d’Orient en tres espais diferents de manera simultània

Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a Mollerussa el pròxim dia 5 gener en tres espais diferents de la ciutat de manera simultània. L’Ajuntament ha acordat amb la comitiva reial organitzar així la rebuda a Melcior, Gaspar i Baltasar per evitar les aglomeracions de persones. En aquest sentit, cada infant del municipi rebrà pròximament una carta reial que li recomanarà un dels escenaris pròxims al seu domicili per anar a veure les tres figures màgiques.

Concretament, els escenaris per rebre als Reis d’Orient s’habilitaran en la cruïlla del carrer de Belianes i en les esplanades ubicades darrere del Pavelló Firal i vora el carrer del Palau. A cadascun dels actes hi haurà mesures de seguretat, com delimitar els espais a través d’elements decoratius, i també activitats per dinamitzar-los. Tot plegat, comptarà amb la col·laboració de cossos de seguretat, voluntaris així com diferents entitats de la ciutat, entre les quals la Colla dels 50, l’Associació Senegalesa, el grup Tabalats i els Diables ARF.

D’altra banda, s’ha decidit modificar el lliurament de cartes als patges reials previst pel pròxim 27 de desembre. En el seu lloc, s’habilitaran tres bústies màgiques a la plaça Manuel Bertrand on qui ho desitgi podrà dipositar les seves cartes per als Reis.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.