Mollerussa rebrà la flama del Canigó però no celebrarà la revetlla de Sant Joan

Mollerussa rebrà aquest any la flama del Canigó tot i que les circumstàncies actuals causades per la crisi sanitària de la Covid-19, obliguen a fer-ho amb alguns canvis en l’arribada d’aquesta flama que encenia la foguera de Sant Joan.

En condicions normals, els atletes de l’Associació Atlètica Xafatolls recollien la flama directament des del cim de la muntanya i enguany ho faran a Puigcerdà. La flama arribarà a la capital del pla d’Urgell seguint relleus des de Ponts.

Des del consistori han comunicat a les entitats i als ajuntaments que participaven d’aquesta encesa quines seran les mesures de seguretat que s’hauran de seguir per tal d’evitar aglomeracions.

D’altra banda el manifest d’enguany s’ha escrit a càrrec de 10 persones anònimes que han estat al capdavant de la lluita contra la Covid-19.

Solsona, ha volgut destacar la predisposició que hi ha hagut des de l’Associació Atlètica Xafatolls i la regidoria d’esports per mantenir aquesta tradició que serà l’únic acte que celebrarà Mollerussa entorn a la festivitat de Sant Joan.

La flama del Canigó s’encendrà el dia 23 a partir de les vuit del vespre a la Plaça de l’Ajuntament.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.