Mollerussa rebrà una subvenció de 220.000 euros per arranjar la nova seu dels serveis socials

Implicarà el trasllat de les actuals dependències als baixos de l’edifici consistorial, on hi havia l’antiga oficina de La Caixa

L’Ajuntament de Mollerussa ja té confirmada una subvenció de 220.000 euros provinents de la Diputació de Lleida per arranjar els baixos de l’edifici consistorial, on s’ubicarà la nova seu dels serveis socials. El consistori té previst incorporar ara l’ajut econòmic al pressupost 2023 per fer efectiva l’obra.

La seu dels serveis socials s’ubica actualment en un edifici annex, l’antic Cal Ripoll, que comunica amb l’antiga sucursal i també amb l’ajuntament. L’actuació implicarà el trasllat d’aquestes dependències al nou espai, que va acollir l’antiga oficina de La Caixa i disposa de més metres quadrats i recursos.

L’Ajuntament de Mollerussa aprofitarà l’obra per arranjar també la façana de l’edifici. El consistori va adquirir l’antiga oficina de La Caixa fa dos anys quan aquesta va decidir obrir la seva nova seu al municipi, ubicada també a la Plaça de l’Ajuntament.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.