Mollerussa recapta 3.825 € per la Marató

AMBIENT 01

12 entitats participen en la matinal solidària a la capital del Pla d’Urgell

Malgrat el fred i la bòria regnant al llarg del matí d’aquest diumenge 20 de desembre de 2020, Mollerussa per la Marató, paraigües que engloba a les associacions i entitats que participen de forma conjunta en la recaptació de fons per la Marató de TV3, han aconseguit recaptar 3.825,60 € destinats a la lluita contra la Covid-19 que promou l’edició d’aquest any. L’import aconseguit pot incrementar-se durant les pròximes setmanes amb aportacions d’altres entitats que celebren les seves pròpies activitats en altres dates.

Mollerussa per la Marató, setena edició organitzada per l’Associació Amic Mollerussa i Cultura, ha comptat amb la participació de dotze entitats de la ciutat que han muntat les seves parades solidàries a la plaça Manuel Bertrand des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia.

El públic assistent, que s’ha incrementat a mesura que avançava la jornada, ha fet les seves aportacions amb la compra de variats productes, majoritàriament artesanats, posats a la venda.

GRUP ASSOCIACIONS

En compliment de les mesures sanitàries dictades per les autoritats competents, en aquesta edició no s’ha pogut dur a terme el tradicional esmorzar organitzat per la colla que celebra els 50 anys. Malgrat aquest fet, la Colla de 1970 ha volgut estar present en l’esdeveniment amb una carpa en la qual han posat a la venta, samarretes de la colla i coca i xocolata degudament envasada.

Les entitats participants en la matinal han estat; Associació Amic Mollerussa i Cultura (A2mic), Agrupació Sardanista de Mollerussa, Colla Sardanista Somnis del Pla,  AMPA Ignasi Peraire, AMPA Pompeu Fabra, Colla de 1970, Colla dels 50 i més, Creu Roja Mollerussa i Parròquia de Mollerussa. Altres entitats que han fet la seva activitat amb anterioritat, però que han dipositat la seva aportació en el total de Mollerussa per la marató són; Albada, Associació de Dones del Pla d’Urgell, Club de Futbol Joventut de  Mollerussa i Mollerussa Comercial. L’escola de Dansa Montse Miret, organitza una actuació en el Teatre l’Amistat la tarda del mateix diumenge 20 de desembre. La recaptació d’aquesta activitat contribuirà a fer pujar la recaptació final.

Mollerussa per la Marató, al llarg d’aquests set anys organitzats per l’Associació Amic Mollerussa i Cultura ha recaptat 41.491€.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.