Mollerussa recapta més de 3.500€ per la Marató de TV3

MOLLERUSSA PER LA MARATÓ 2018

La jornada de Mollerussa per la Marató de TV3 va recaptar un total de 3.522,35€. La previsió de mal temps i pluja prevista pel diumenge 16 de desembre pel matí, va portar a l’organització a canviar la tradicional plaça de l’Ajuntament pel vestíbul i la Sala Polivalent del teatre l’Amistat per tal de poder dur a terme les activitats programades per Mollerussa per la Marató i contribuir a fer pujar el marcador de la Marató de TV3.

Malgrat el canvi d’ubicació, els mollerussencs i mollerussenques van participar molt activament de les activitats programades i pràcticament van igualar el marcador de la passada edició, i que amb les aportacions que diferents col·lectius realitzaran al llarg de la setmana, segurament sobrepassarà la xifra de les passades edicions.

Esmorzar solidari, tómbola, venda de llibres, joguines, manualitats, calendaris, postals, sorteig de cistelles, acompanyades d’actuacions i exhibicions de ball van animar al públic a participar-hi.

MOLLERUSSA PER LA MARATÓ 2018 00

El recompte ha comptat amb la presència d’en Joan Ramon Domingo, regidor de l’Ajuntament, en Josep Maria De la Heras, jutge de pau de la ciutat, i responsables de l’Associació Amic Mollerussa i Cultura.

Mollerussa per la Marató tancarà l’activitat amb la posada en escena el divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10 de febrer del nou espectacle teatral de la Colla dels 50 i més.

Les entitats que ha participat en aquesta edició de Mollerussa per la marató han estat: A2mic, Agrupació Sardanista, Albada, Ampa el Carme, Ampa Ignasi Peraire, Ampa Pompeu Fabra, Colla de 1968, Celicountry Pla d’Urgell, Creu Roja, Escola Bressol l’Infant, La Salle, Gimnàs Stil, Colla dels 50 i més, Mollerussa Comercial i la colla sardanista Somnis del Pla i l’actuació del cantant local Xavier Balcells.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.