Mollerussa recicla 36 tones de tèxtil usat el 2018, una més que al 2017

Mollerussa va aconseguir reciclar durant tot l’any passat un total de 36 tones de tèxtil usat, segons dades facilitades per l’ONG Fundación Pueblo para Pueblo, que té distribuïts un total de 14 contenidors a la ciutat. Les 36 tones recollides suposen una tona més recollida respecte a l’any anterior que es pot atribuir a una major conscienciació mediambiental de la ciutadania.

Pel que fa als contenidors que més ús han tingut, cal destacar en primer lloc el que està situat a la plaça de la Masia, seguit del de la zona de les piscines. Així mateix, el volum de recollida és més elevat durant els mesos de juny i agost.

Pel que fa a la resta es ven a empreses de reutilització i reciclatge. Cal destacar també que l’Ajuntament de Mollerussa té signat des de fa uns anys un conveni de col·laboració amb l’ONG Humana.

Així mateix, l’entitat té per objectiu contribuir a la protecció del medi ambient atorgant una segona vida a la roba i alhora afavorir un model de consum responsable a través d’activitats com el taller de titelles amb peces reciclades que es va dur a terme en el marc de l’Aventura de Nadal el passat mes de desembre.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.